Studio

Kuut on monipuolinen muotoilustudio jonka ydinosaamista on sisustussuunnittelu, kalustemuotoilu sekä konseptisuunnittelu. Suunnittelijoina olemme uteliaita, ennakkoluulottomia ja luovia. Projektimme vaihtelevat niin kooltaan kuin sisällöltään. Lopputuloksena voi olla sekoitus uutta ja vanhaa, karkeaa ja viimeisteltyä, minimalistista ja runsasta, kunhan ratkaisut ovat perusteltuja sekä tasapainossa keskenään että ympäristön kanssa.

Meidän työn tarkoitus on tehdä ympäristöstämme toimivaa, kaunista ja mukavaa. Parhaat ideat ovat usein niitä yksinkertaisia ja ajan käyttäminen juuri sen oikean idean löytämiseen kannattaa aina. Aloitamme jokaisen projektin ideoinnilla ja konseptoinnilla. Konsepti toimii suunnittelun ohjenuorana projektin alusta loppuun.

Havainnoimme mitä ympärillä tapahtuu ja haluamme tietää miten ja missä ihmiset asuvat, viettävät aikaansa, lepäävät tai tekevät töitä. Rakennetulla ympäristöllä on suuri vaikutus hyvinvointiin ja iso sekä tärkeä osa meidän työtä on tehdä näistä hetkistä ja kokemuksista parempia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palvelut

Sisustusarkkitehtuuri

asuinympäristöt, majoitustilat, kaupalliset tilat, julkiset tilat, työympäristöt

Konsultointi

sisustussuunnittelu, kiinteistökehitys, hankinta

Tuki

projektikoordinointi, budjetointi, aikataulutus

Tuotesuunnittelu

kalusteet, tekstiilit, objektit

Taiteellinen johto

konseptit, stailaus, brändäys, visuaalinen tarinankerronta

Tekijät

Anna-Mari Knuuti

Anna-Mari Knuuti

Yrittäjä, Sisustusarkkitehti

Entrepeneur, Interior architect

anna-mari@kuut.fi +358 400 411 153
Sonja Skogster

Sonja Skogster

Sisustusarkkitehti

Interior architect